Van lehetőség életetek képeit elkészíteni? Hát persze! Viszont ehhez ti is kelletek nem is akárhogyan!

Ebben a bejegyzésben szeretném veletek őszinte gondolataimat megosztani a külön napos kreatív fotózásról, mindenféle mellé beszélés nélkül. Régóta fogalmazódik már bennem, hogy leírom, de úgy érzem most ért meg rá a dolog.

Mostanában gyakran felmerül, és egyre többen gondolkodtok el azon, hogy tartsunk-e egy teljesen különálló napon kreatív fotózást. Első személyes találkozásunkkor ezt mindig átbeszéljük, de sok esetben azt a választ kapom, hogy foglalnátok, de a kreatívot az esküvő napján szeretnétek megtartani. Természetesen ezzel sosem vitatkozom, hiszen ez a Ti napotok, rólatok szól. Viszont gondoljuk egy kicsit végig a dolgokat. Az esküvő napján jó esetben 1-2 óra szokott jutni a páros fotózásra akárhogy is szervezitek. Mindig akadnak csúszások, mindig adódhat egy nem várt esemény, ami miatt tolódik minden és ez az idő még csökkenhet is! Mivel valószínű szeretnétek, hogy a kreatív fotózás ne egy átlagos, egyszerű, sablonos helyszínen történjen, valószínű, hogy utazni fogunk valamerre így még azzal is telik az idő.

Tehát mindent összevetve a kreatív fotózásból egy kisebb rohanás lesz. Alig telik el egy kis idő és már mehetünk is vissza, mert vár minket a násznép. Természetesen a lehetőségekhez mérten ebből is mindig kihozzuk a lehető legtöbbet, de! Saját tapasztalatból mondom, hogy szinte össze sem lehet hasonlítani az esküvő napján készült kreatív fotókat a külön napon készültekkel. Ég és föld a kettő. Az esküvő napján (még akkor is, ha életetek legboldogabb napja) mindig látszik egy pici feszültség, aggodalom hogy minden jól alakul-e, egy pici szervezés okozta fáradtság, ami a képeken is tükröződhet.

Nézzük a külön napot. Nem vár ránk senki, bőven van időnk elkészíteni a fotókat akár 3-4 óra is. A legszebb fényekben tudunk kreatívkodni a naplemente előtti órákban, ami az esküvő napján éppen a vacsora ideje szokott lenni. Teljesen kipihenten és kisimult arccal álhattok a kamera elé. Ez már önmagában felér egy profi sminkkel! 🙂 A képeken teljes önmagatokat fogjátok viszont látni, természetesen és lazán. A naplemente fényei pedig utánozhatatlanok, nem beszélve arról, hogy több helyszínre is el tudunk menni, így még változatosabbak lesznek a képek. Ugye mennyivel jobban hangzik? Mennyivel jobb érzés ilyen fotókkal dicsekedni a családnak, barátoknak. Ezeket a képeket sokkal nagyobb élvezettel fogjátok visszanézni, mert ezek lesznek életetek képei!

Szóval, amikor eljön a pillanat, hogy lefoglaltok a nagy napra, gondoljatok arra is, hogy milyen jó lesz majd visszanézni ezeket a képeket évek múlva is, mert akkor is az egymás iránt érzett szerelmeteket fogjátok viszont látni. Azt az időszakot és pillanatokat, amikor közös életetek elkezdődött.

Fotók: Zalan Orcsik

2018-06-21T13:12:46+00:00 június 21st, 2018|0 Comments

Leave A Comment